Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ

Τα 3 κλειδιά της ζωής


Αν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε, μπορείτε! Ζήστε τη ζωή που εσείς επιλέγετε για τον εαυτό σας. 

  • Συγγραφέας: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης

  • Από τις εικδόσεις Διόπτρα

Οπισθόφυλλο

Τι σημαίνει βασικές δεξιότητες ζωής και πώς μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή μας;


Γεννιέσαι αισιόδοξος ή γίνεσαι;


Πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε το άγχος στη ζωή μας;


Πώς οι ταμπέλες που «μας φοράνε» οι άλλοι καταλήγουν να επηρεάζουν όλη τη ζωή μας;


Πώς μπορείς να μεταδώσεις αρχές και αξίες στα παιδιά σου;


Σε τι υπερτερούν οι άνθρωποι που έχουν θετική σκέψη; Πώς τεκμηριώνεται αυτό;


Τι οδηγεί τους ανθρώπους σε συγκρούσεις; Πώς μπορούν να αποφευχθούν;


Τα σημαντικότερα εμπόδια στην εκπλήρωση των στόχων μας είναι οι περιοριστικές μας πεποιθήσεις. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

 

Από τη θετική σκέψη και την αυτοπεποίθηση, μέχρι τη γλώσσα σώματος και τη διεκδικητικότητα, η Εύη Ξυραφά προσφέρει τα εφόδια για να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση της ζωής.

 

Και το κυριότερο: να ζείτε ευτυχισμένοι και με αρμονία τη ζωή που εσείς επιλέξατε να ζήσετε και όχι οι άλλοι για εσάς!

“Οι σκέψεις μας ορίζουν τη ζωή μας, κι αυτό σημαίνει πρακτικά ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας και εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε.
Το πιο δύσκολο κομμάτι της αλλαγής είναι η απόφαση. Αν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε μια καλύτερη ζωή και ότι είστε έτοιμοι να την κατακτήσετε, αυτό το βιβλίο θα σας δώσει όλα τα εργαλεία για να το πετύχετε.
Από εκεί και πέρα, θα χρειαστείτε εφαρμογή, εξάσκηση, υπομονή και επιμονή.
Με μία λέξη: δέσμευση.”


Σχόλια αναγνωστών


Διαβάζω εδώ και χρόνια πολλά βιβλία αυτοβελτίωσης! Το "θέλω- πιστεύω-μπορώ" ανήκει σε αυτά που θα απολαμβάνω να μελετώ ξανά και ξανά! Με βοήθησε στο να ομαδοποιήσω και να ταξινομήσω μέσα μου γνώσεις που ήδη είχα. Είναι ένα πολύ τονωτικό βιβλίο που με εμπνέει να γίνομαι καλύτερη δασκάλα, μητέρα, σύζυγος, άνθρωπος!

Αγγελική Σταματακοπούλου

Είναι ένα βιβλίο πολύ απλά γραμμένο και κατανοητό, χωρίς να είναι πυκνογραμμένο και να κουράζει. Το αισθάνθηκα σαν διάλογο, σαν να παρακολουθώ ένα σεμινάριο, έχει μεταδοτικότητα & δεν είναι καθόλου βαρετό. Μου έμαθε ότι όλα ξεκινάνε από την απόφαση, ότι η σκέψη είναι δύναμη & μου έδωσε ώθηση να βελτιώσω το χαρακτήρα μου. Το συνιστώ σαν δώρο στους αγαπημένους σας.

Μαρία Γαλιατσάτου

Διαβάζοντας αυτό το καταπληκτικό βιβλίο έμαθα να μπορώ να βλέπω με άλλη ματιά την καθημερινότητα.

Επηρέασα και το περιβάλλον μου, πράγμα αναμενόμενο αφού όλα και όλοι συνδέονται...

Αποτελεί εγχειρίδιο μιας καλύτερης, πιο αισιόδοξης ζωής στο οποίο ανατρέχω συχνά (ακόμα και νοερά).

Ελένη Μαυρογιαννάκη

Διαβάζοντας το βιβλίο, ήταν σαν να είχα την Εύη Ξυραφά μπροστά μου όπως στα περισσότερα σεμινάριά της. Το βιβλίο δηλαδή σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους ενώ πολλές φορές υπάρχει και το σημείο του χιούμορ.

Κέλλυ Λεγάκη

Από τα πιο μεταδοτικα βιβλία που έχω διαβάσει! Η άμεση γραφή και το χιούμορ με κέρδισε από το πρώτο κεφάλαιο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου μέχρι το τέλος του βιβλίου.

Η ανάλυση και η σύνδεση μεταξύ των δεξιοτήτων με βοήθησε να δω ξεκάθαρα πώς σχετίζονται οι δικές μου συμπεριφορές. Πόσο ωφελιμες αυτές οι στιγμες ανακάλυψης!

Πολύτιμο βιβλίο αυτογνωσίας και εξέλιξης για όλους.

Ανθή Συρίγου

Έμαθα τις 10 βασικές δεξιότητες που μπορούμε να τις καλλιεργήσουμε ανεξαρτήτου ηλικίας. Έτσι το πρώτο βήμα είναι η απόφαση να πράξουμε, η θέληση αλλά και η πίστη στον εαυτό μας ότι μπορούμε να το κάνουμε!

Χαριτωμένη Μαχαιρά

Πρόσφατα πήγα στο βιβλιοπωλείο και μόλις είδα το βιβλίο σας «Θέλω, πιστεύω, μπορώ», έσπευσα να το αγοράσω. Όταν το πήρα για να γνωρίσω λιγάκι την ψυχολογία, δεν πίστευα ότι εγώ η ίδια χρειαζόμουν βελτίωση και είχα κάποιες κρυμμένες αρνητικές πτυχές. 

Πλέον, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τον εαυτό μου και τις αποφάσεις που παίρνω, αποβάλλω σιγά σιγά κάθε είδους αρνητική φράση όπως «δεν μπορώ», «είναι δύσκολο» κ.ά και επικεντρώνομαι στους στόχους μου με μεγαλύτερη προσήλωση και πίστη στις δυνάμεις μου. Συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά που κάνετε και την αγάπη που δίνετε σε όσους σας έχουν ανάγκη.

Φωτεινή Βαρζάκα

Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ

Τα 3 κλειδιά της ζωής


Συνδεθείτε μαζί μας!

© Copyright Believe in You. All Rights Reserved.