Testimonials

Σχόλια συμμετεχόντων στα σεμινάρια του Believe in You

Από το 2013, το Believe In You κάνει σταθερά βήματα για να γίνει η γνώση για δεξιότητες ζωής προσιτή σε όλο τον κόσμο!

 

Χιλιάδες άνθρωποι μας έχουν εμπιστευτεί για να βελτιώσουν τη ζωή τους και να πετύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

 

Τα ενθαρρυντικά τους σχόλια μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε να κυνηγάμε το όραμά μας.

 

Συγκεντρώσαμε σε αυτή τη σελίδα σχόλια συμμετεχόντων στα σεμινάρια του Believe In You, για να δείτε πώς περιγράφουν οι ίδιοι την εμπειρία τους.


Έχετε παρακολουθήσει κι εσείς σεμινάρια του Believe in You και θα θέλατε να μοιραστείτε την εμπειρία σας;

Δείτε πώς μπορείτε:

  • Φόρμα αξιολόγησης σεμιναρίου

    Μετά από κάθε σεμινάριο που παρακολουθείτε, λαμβάνετε στο email σας φόρμα αξιολόγησης. Συμπληρώστε την και επιλέξτε αν θέλετε να δημοσιεύσουμε το σχόλιό σας.

  • Google

    Γράψτε μια δημόσια αξιολόγηση/review στο Google πατώντας ΕΔΩ.

  • Facebook

    Γράψτε μια δημόσια αξιολόγηση/review στο Facebook πατώντας ΕΔΩ.


Ήταν ευχή και τύχη για μένα η συνάντηση με την κ. Ξυραφά! Ο λόγος της, η μεταδοτικότητα και η υπομονή της με βοήθησαν να σκεφτώ και να ανακαλύψω πράγματα για μένα που δε γνώριζα ότι υπήρχαν.

Ιωάννα Κουτσιούμπα

"Εκπληρώνω τα όνειρά μου", Οκτώβριος 2021

Το σεμινάριο ήταν Εξαιρετικό και διαδραστικό. Η Αμεσότητα της κας Εύης ήταν ιδιαίτερη και επίσης η μεταδοτικότητα της. Μου άρεσε που καλύφθηκε όλο το φάσμα της θετικής σκέψης και μας επεξηγήθηκαν όλα τα σημεία με παραδείγματα. Ευχαριστώ πολύ.

Παναγιώτα Δημητρίου

Δωρεάν σεμινάριο "Θετική Σκέψη: Το κλειδί για καλύτερα αποτελέσματα", Οκτώβριος 2021

Η εμπειρία μου από το σεμινάριο ήταν καταλυτική και απολαυστική ταυτόχρονα. Μετά από τόσο μακρά γνωριμία, επιθυμώ όποτε μαθαίνω σεμινάριο της Εύης να είμαι παρούσα και να συμμετέχω σε αυτό. Το κέρδος είναι σίγουρο και εξαρτάται μόνο από μένα, θα πρέπει αυτά που ακούω να τα εφαρμόσω, λίγο δύσκολο είναι όσο και αν ακούγεται εύκολο.

Ευαγγελία Κέλλη

Δωρεάν σεμινάριο "Θετική Σκέψη: Το κλειδί για καλύτερα αποτελέσματα", Οκτώβριος 2021

Η εμπειρία μου είναι πολύ θετική. Ο στόχος της εισηγήτριας να μας εμπνεύσει πάντα επιτυγχάνεται. Προσωπικά μου δίνουν χαρά και αισιοδοξία αυτά τα σεμινάρια! Θα κρατήσω την έμπνευση και θα να φτιάξω ένα πλάνο προσωπικής ανάπτυξης για φέτος. Εύχομαι ολόψυχα υγεία και δύναμη σε όλη την ομάδα. Εις το επανιδείν!!!!

Ελένη Καρδάση

"Πώς να φτιάξετε ένα πλάνο προσωπικής ανάπτυξης", Μάρτιος 2021

Με κέρδισε το ενδιαφέρον της εισηγήτριας προς τον κόσμο εάν γίνεται κατανοητή και η διαδραστικότητα που υπήρχε...δεν ήθελα να τελειώσει το σεμινάριο..μπράβο για την δωρεάν πρωτοβουλία στις δύσκολες μέρες που περνάμε...

Μαίρη Γκ.

Δωρεάν σεμινάριο "Μαθαίνω να διεκδικώ", Μάρτιος 2021

Πολύ ωραία εμπειρία, πρωτόγνωρη για μένα και λίγο δύσκολη. Παρόλα αυτά με δουλειά θα έχω τα αποτελέσματα που θέλω για μένα!

Ελευθερία Σκληβάκη

"Πώς να αναπτύξω αυτογνωσία", Μάρτιος 2021

Ήταν ένα σεμινάριο που μετά και την ανάγνωση του βιβλίου της κ. Ξυραφά (Θέλω - Πιστεύω - Μπορώ) με βοήθησε να εμπεδώσω την έννοια της θετικής ενέργειας και τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για την απόκτησή της.

Κώστας Σταματόπουλος

"Θετική Σκέψη", Φεβρουάριος 2021

Η πάντα αισιόδοξη και διαφωτιστική ματιά της Εύης Ξυραφά, με ωθούν σε δράση αυτοβελτίωσης με τη βεβαιότητα πως όταν κάτι το θέλω, μπορώ και να το καταφέρω

Ελένη Μαυρογιαννάκη

"Πώς να αντιμετωπίσω το φόβο", Δεκέμβριος 2020

Το σεμινάριο ήταν ιδιαίτερα εύστοχο και επικεντρωνόταν ακριβώς στις αδυναμίες που κρύβονται στον τρόπο σκέψης του καθένα μας. Είναι μια εμπειρία που σου ανοίγει τα μάτια. Ένιωσα ιδιαίτερη ανακούφιση και θεωρώ ότι και άλλοι θα τη νιώσουν αν παρακολουθήσουν το σεμινάριο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και on repeat!

Γεωργία Μυστριώτη

"Διαπραγματεύομαι αποτελεσματικά", Νοέμβριος 2020

Βασίλης Γρίβας, "Διεκδικώ τα θέλω μου", Νοέμβριος 2020

Ουσιαστική εισαγωγή στη διεκδικητικοτητα και τις διαπραγματεύσεις. Σε βοηθάει να καταλάβεις πού βρίσκεσαι και ποια χαρακτηριστικά σου και συμπεριφορές χρειάζεται να βελτιώσεις.

Ανθή Συρίγου

"Intro to Life Skills: Διεκδικητικότητα-Διαπραγματεύσεις", Σεπτέμβριος 2020

Πολύ διαδραστικό, άμεσο, μεστό σε πληροφορίες και πρακτικό. Καταπληκτική η σύμβουλος και οι συμμετέχοντες.

Μαρίνα Σίσκου

"Intro to Life Skills: Θετική Σκέψη-Αυτοπεποίθηση", Σεπτέμβριος 2020

Μόνο θετικά στοιχεία μπορείς να αποκομίσεις, θετική ενέργεια της εισηγήτριας, σωστή ανάλυση, μεγάλη συμμετοχή του group, πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο!

Αλέξανδρος Γκούμας

"Γλώσσα σώματος" - Θεσσαλονίκη, Ιούνιος 2020

Αμεσότητα της εισηγήτριας. Οι ερωτήσεις και τα παραδείγματά της εύστοχα, βοηθούν τους συμμετέχοντες να ανοιχθούν και να δημιουργηθεί φιλικό και ομαδικό πνεύμα.

Κυριακή Αυγίδου

"Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων", Φεβρουάριος 2020

Μόνο θετικές εντυπώσεις θα μπορούσε να έχει κάποιος από το σεμινάριο. Καλύφθηκαν τα θέματα που απασχολούσαν τους συμμετέχοντες και δόθηκαν πρακτικές και εξατομικευμένες συμβουλές.

Αθηνά Καρανάσιου

"Διαχειρίζομαι το άγχος" - Θεσσαλονίκη, Φεβρουάριος 2020

Μας έδειξε τεχνικές που δεν ξέραμε. Μας προβλημάτισε, μας έδωσε αισιοδοξία και μας παρότρυνε να μnν τα παρατάμε.

Έφη Πάχη

Δωρεάν σεμινάριο "Πώς να χτίσετε την αυτοπεποίθηση των παιδιών", Απρίλιος 2020

Εντυπωσιάστηκα από την μεταδοτικότητα, το θέμα ήταν to the point. Ένα σεμινάριο που θα πρέπει να παρακολουθήσει ο καθένας.

Χρήστος Θεοδωρόπουλος

"Η τέχνη της επικοινωνίας", Δεκέμβριος 2020

Ήμουν πολύ προβληματισμένη όταν ήρθα λόγω προσωπικού ζητήματος στην εργασία μου και έφυγα πιο ανακουφισμένη μετά το σεμινάριο. Σαν οι λύσεις να είναι μέσα μας...

Σοφία Πολύδωρα

"Διαχείριση χρήματος", Νοέμβριος 2020

Ήταν κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα! Είχα την εντύπωση ότι θα ήταν σαν να διάβαζα ένα ακόμα βιβλίο για το πως να γίνω κάποια στιγμή ευτυχισμένη. Όταν έβλεπα την παρουσίαση ήταν έτσι, αλλά όταν η κυρία Ξυραφά το έλεγε με απλά και καθημερινά λόγια ένιωθα είχα κάνει λάθος για τις σκέψεις μου πριν φτάσω στο σεμινάριο! Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκολία μετάδοσης ενός τόσο δύσκολου, μα και απλού θέματος! Μακάρι να εφαρμόσω τα μισά...θα έχω καλύτερη ποιότητα ζωής! Ευχαριστώ.

Αλεξάνδρα Σουρβίνου

"Κατακτώντας την ευτυχία", Νοέμβριος 2020

Ανέλαβα την πρωτοβουλία να γίνω open minded σε περιοριστικές πεποιθήσεις...& άρχισα να κινούμαι με πιο "επιθετική"αυτοπεποίθηση στους στόχους μου...

Διονύσης Συρεβέτας

"Νευρογλωσσικός προγραμματισμός", Μάιος 2019

Το σεμινάριο ξεκλείδωσε κάποιους δισταγμούς μου στα εν λόγω θέματα. Οι συμμετέχοντες δημιουργήσαμε ένα ωραίο κλίμα μεταξύ μας. Η Εύη αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, με μεταδοτική ικανότητα. Είναι ένα άτομο που ένα μεγάλο μέρος των όσων μεταφέρει είναι βιώματα, τα οποία αποτελούν παράδειγμα για εμάς για το πώς την οδήγησαν στον καλύτερο εαυτό της!

Σοφία Ταχματζίδου

"Πώς να είστε ετοιμόλογοι" - Θεσσαλονίκη, Δεκέμβριος 2019

Μου άρεσε πολύ η προσέγγιση της εισηγήτριας, καθώς και η θετική της αύρα και ο τρόπος που μετέδιδε τη γνώση, πολύ άμεση και φιλική, πολύ ευχάριστο το σεμινάριο!

Αλεξάνδρα Μακρίδου

"Πώς να χτίσετε την αυτοπεποίθηση των παιδιών", Απρίλιος 2019

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το αντικείμενο του σεμιναρίου, όπως επίσης και απο τη διαδραστικότητά του. Η εισηγήτρια κατείχε την γνώση και κυρίως είχε μεταδοτικές ικανότητες. Υπήρχε αμεσότητα μεταξύ συμμετεχόντων και εισηγήτριας, καθώς και φιλικό κλίμα μεταξύ των πρώτων. Υπήρχε δομή και συνέπεια στην παρουσίαση και συχνά θέτονταν ερωτήματα που παρακινούσαν τους συμμετέχοντες στο να "ψαχτούν" και να αναζητήσουν μέσα τους πράγματα που δεν είχαν κάνει στο παρελθόν...

Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου

"Πώς να γνωρίσεις τον εαυτό σου", Αύγουστος 2018

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, διότι πρόκειται για ομαδική δουλειά. Ουσιαστικά, ήταν (και) μια ομαδική ''ψυχοθεραπεία''. Η κα. Ξυραφά έχει εξαιρετική επικοινωνία με τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, κάτι που αποδείχθηκε και στις τετ α τετ συζητήσεις, στο τραπέζι που ακολούθησε. Οι συμβουλές που δόθηκαν είναι απλές, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες.

Χρήστος Κυριαζής

"Μάθε να διεκδικείς", Ιούλιος 2018

Η κα Ξυραφά είναι μία ενημερωμένη εισηγήτρια, με πολύ καλή μεταδοτικότητα. Μας μετέφερε τις γνώσεις με τρόπο απλό και κατανοητό.

Σοφία Αργυρούδη, "Διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων", Μάιος 2018

To σεμινάριο ήταν πάρα πολύ ωραίο! Με κάλυψε πλήρως και σίγουρα έχει βελτιωθεί η σχέση μου με το παιδί μου.

Μαριέττα Γκόγκου

"Πώς να χτίσετε την αυτοπεποίθηση των παιδιών", Μάιος 2018

Αποκόμισα γνώσεις, τις οποίες δεν είχα καν φανταστεί. Τελικά πολλά από όσα δεν πάει το μυαλό μας συνδεόνται. Παράδειγμα αποτελεί ο τομέας της διάθεσης, της αναβολής, της θετικής σκέψης και του άγχους, που συνδέονται άμεσα με την αυτοπεποίθηση και που μέχρι στιγμής δεν συσχέτισα στη ζωή μου. Μέσα από το χιούμορ και από όσα παραδείγματα αναφέρθηκαν, συνειδητοποίησα αρκετά πράγματα, διασκεδάζοντας. Κι αυτό ήταν ό,τι καλύτερο!

Iωάννα Καλεμίδου

"Διαχείριση Συγκρούσεων", Μάρτιος 2018

Βγάλαμε τις παρωπίδες και είδαμε με ανοιχτή οπτική τη ζωή!

Ελένη Χατζηγεωργίου

"Διαχείριση άγχους", Νοέμβριος 2017

Προσωπικά βοηθήθηκα στο να καταλάβω ποσό σημαντική είναι η αυτοπεποίθηση στην ζωή μου και να μάθω στο μέλλον πως να ξεπερνώ τις φοβίες μου και να αποκτήσω περισσότερη.

Συλβάνα Μραπστίγια

"Αυτοπεποίθηση" - Θεσσαλονίκη, Νοέμβριος 2017

Το σεμινάριο κατάφερε να προσεγγίσει το θέμα από όλες τις πλευρές και να μας δώσει ερεθίσματα για περαιτέρω σκέψη

Ιππολύτη Τσεκούρα

"Πώς να αντιμετωπίζω με χιούμορ τη ζωή", Οκτώβριος 2017

Άψογα προετοιμασμένο και παρουσιασμένο το μάθημα, αξιολογότατη εισηγήτρια, ευγενής η κοπέλα στην υποδοχή. Έμαθα πολλά πράγματα, βέβαια με βοήθησαν κάποιες βάσεις που έχω πάρει από σχετικά μαθήματα στη σχολή β. Νοσηλευτών. Σας ευχαριστώ θερμά για το δώρο που μου κάνατε, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Καλή επιτυχία σε κάθε σας εγχείρημα.

Βασιλική Γαρίτου

"Τα εμπόδια στην αποτελεσματική επικοινωνία", Νοέμβριος 2016

Ήταν ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο. Μου άρεσε το ότι ήταν διαδραστικό κι έτσι κρατούσε το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο. Ειπώθηκαν πράγματα πολύ σημαντικά για την επικοινωνία, πολλά από τα οποία προσωπικά δεν τα γνώριζα ή δεν τα εφάρμοζα.

Ελένη Γιμούκη

"Η τέχνη της επικοινωνίας", Οκτώβριος 2016

Ειλικρινής αποτύπωση προσωπικών ιστοριών που μετέφεραν με επιτυχία μηνύματα ενθάρρυνσης, αλλά και προγραμματισμού. Ένιωσα οικεία, σαν να έκανα brainstorming με φίλους, προσπάθεια από καρδιάς των εισηγητών να εμπνεύσουν για ακόμη μια φορά το εμφανώς προβληματισμένο κοινό. Εμπνέουν σεβασμό και αγάπη για τον συνάνθρωπο

Νίκη Σιαμαντζιούρα

Δωρεάν σεμινάριο "Πώς το όνειρο γίνεται πραγματικότητα", Σεπτέμβριος 2016

Η γνώση, η μεταδοτικότητα, ο επαγγελματισμός, αλλά και η απλότητα των ομιλούντων ήταν απίστευτη.

Δημήτρης Γκέκας

Δωρεάν σεμινάριο "Πώς να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση", Αύγουστος 2016

Η κα Ξυραφά είναι από τους πιο μεταδοτικούς εκπαιδευτές που έχω συναντήσει τα 15 τελευταία χρόνια που παρακολουθώ εκπαιδευτικά σεμινάρια στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και διαρκούς βελτίωσης.

Παναγιώτης Σερμπενιάδης

"Διαχείριση συγκρούσεων", Ιούλιος 2016

Το σεμινάριο αυτό - μήνυμα αισιοδοξίας - προτροπή για θετική αλλαγή στη ζωή μας - έγινε με απίστευτη αμεσότητα από την εισηγήτρια, στάθηκε στο θέμα παρόλες τις ενοχλήσεις/ερωτήματα από μέρους του ακροατηρίου και φύγαμε - είμαι σίγουρη όλοι - με την παρότρυνση και την ελπίδα πως με συνεχή δουλειά με τον εαυτό μας θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας, με εμάς τους ίδιους και στη συνέχεια με όλους τους άλλους (οικογένεια, εργασία, φίλους, κοινωνία).

Φωτεινή Αλεξαντωνάκη

"Βελτιώστε την επικοινωνία σας", Μάιος 2016

Ένα πετυχημένο σεμινάριο είναι όταν βγεις από την πόρτα και φύγεις με ένα χαμόγελο και πεις στον εαυτό σου "έμαθα κάτι χρήσιμο σήμερα, φεύγω πιο σοφός, φεύγω πιο έτοιμος να αντιμετωπίσω/βοηθήσω τον κόσμο".

Γιάννης Ζουμπουλάκης

Δωρεάν σεμινάριο "Τα λάθη στην online και offline επικοινωνία", Μάρτιος 2016

Κάθε φορά που έρχομαι στα σεμινάρια του Believe In You εκπλήσσομαι ευχάριστα, γιατί ξεπερνούν τις προσδοκίες μου, φεύγω πάντα με καλύτερη διάθεση και προσπαθώ να ακολουθώ τις προτάσεις σας για να κάνω τον τρόπο ζωής μου καλύτερο. Ευχαριστώ το Believe In You και την κα Εύη Ξυραφά.

Ντέπη Κυλάκου, Δωρεάν Σεμινάριο "Η τέχνη της χαράς", Νοέμβριος 2015

Μου άρεσε πάρα πολύ, μόλις άρχισα να πηγαίνω στα σεμινάρια δεν είχα φανταστεί ούτε στο ελάχιστο ότι θα με κάνουν να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου και θα με βοηθήσουν να ανακαλύψω τις απαντήσεις για τις τόσες απορίες που είχα και να βρω διεξόδους σε διάφορες δικές μου αδιέξοδες καταστάσεις και θα με δραστηριοποιήσουν.

Ευρυδίκη Τσάμη

Group Coaching "Προσωπική Ανάπτυξη", Ιούλιος 2015

Η Εύη Ξυραφά σε εμπνέει και σε προτρέπει να ξεπεράσεις τους φόβους σου, αντιμετωπίζοντάς τους! Τολμήστε αυτό που φοβάστε!

Στεφανία Βρυνίου

Δωρεάν σεμινάριο "Αυτοπεποίθηση – αυτοεκτίμηση", Μάρτιος 2015

Ήταν ένα πραγματικά επιμορφωτικό σεμινάριο που μου έφτιαξε τη διάθεση, μου αναπτέρωσε το ηθικό και πραγματικά δεν ήθελα να τελειώσει!

Ρία Παπασωτηρίου

"Διαχείριση Άγχους", Μάρτιος 2015

Όταν συνειδητοποιήσεις ότι είσαι υπεύθυνος για να "φτιάξεις" εναν καλό και ευτυχισμένο άνθρωπο, αγχώνεσαι λίγο... Αρχίζεις και ψάχνεις λοιπόν "εργαλεία" για να το καταφέρεις. Σεμινάρια σαν και αυτό που παρακολουθήσαμε σου δίνουν τις βάσεις για να ξεκινήσεις σωστά! Αυτά που ακούσαμε και παρακολουθήσαμε, μας βοήθησαν και μας έβαλαν σε έναν άλλο τρόπο σκέψης. Εννοείται ότι τέτοιου είδους σεμινάρια είναι πάρα πολύ χρήσιμα!

Τάνια Φιλιππούση

Δωρεάν σεμινάριο "Πώς να χτίσετε την αυτοπεποίθηση των παιδιών", Μάρτιος 2015

Είμαι πολύ χαρούμενη που έμαθα έστω και από τύχη για τα σεμινάρια αυτά. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα και περιμένω με ανυπομονησία για τα επόμενα! Νιώθω ήδη καλύτερα με τις συμβουλές της κυρίας Ξυραφά και την ευχαριστώ πολύ!

Σοφία Νησιώτη

"Πώς να κόψετε τις κακές συνήθειες" - Public, Φεβρουάριος 2015

Ήταν μια αξιόλογη εμπειρία από εκείνες που μπορούν να σε εμπνεύσουν για να αλλάξεις στοιχεία του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς σου, που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς.

Ελένη Καραγιώργη

"Πώς να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας στο έπακρο" - Public, Φεβρουάριος 2015

Πολύ καλό επιπεδο,μας βοήθησε στην εξέλιξη της δουλειάς και του εαυτού μας. Η ομιλήτρια κατατοπιστική, με μεγάλη μεταδοτικότητα, αισιοδοξία και διάθεση να μεταδώσει τους τρόπους και τις μεθόδους καλυτέρευσης των προσωπικών και επαγγελματικών μας φιλοδοξιών.

Ειρήνη Καμπιώτη

"Διαπραγματεύσεις" - Vocate, Φεβρουάριος 2015

Η εντύπωσή μου από το σεμινάριο είναι άριστη. Διοργάνωση και παρουσίαση άψογη από την κυρία Ξυραφά και τους συνεργάτες της. Σας ευχαριστώ και περιμένω να βρεθώ και πάλι σε κάποιο από τα επόμενα σεμινάρια.

Κωνσταντίνα Κοσμά

Δωρεάν σεμινάριο "Συναισθηματική Νοημοσύνη" - Public, Οκτώβριος 2014

Ένα ταξίδι! Ναι βρήκα τη λέξη! Ταξίδι! Αυτό προσφέρει η δράση Believe in You. Ένα ταξίδι έξω από τον εαυτό μας και με προσανατολισμό προς τα εμάς. Για να γνωρίσουμε καλύτερα αυτό που είμαστε και να ενδιαφερθούμε να "ανακαλύψουμε" τους γύρω μας, με απώτερο στόχο μια ευχάριστη ζωή και συμβίωση σε αυτόν τον πλανήτη!

Κωστούλα Ντούμα

Δωρεάν σεμινάριο "Γνωρίστε το μυαλό σας" - Public, Οκτώβριος 2014

Μοναδικό, φανταστικό, to the point, μεταδοτικό!

Ρεγγίνα Φαρακλά

Δωρεάν σεμινάριο "Πώς να ανακαλύψετε τα ταλέντα των παιδιών σας" - Public, Οκτώβριος 2014

Αυτό που αποκόμισα ήταν το πόσο σημαντική είναι η συσχέτιση του τρόπου που μιλάμε, των εκφράσεων που χρησιμοποιούμε με τη δημιουργία ή μη θετικής σκέψης.

Αφροδίτη Σομπόνη

"Θετική Σκέψη", Αύγουστος 2014

Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας σεμινάρια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον . Με την καθοδήγηση της εισηγήτριας βελτιώνεσαι γρήγορα. Η συμμετοχή όλων ήταν αβίαστη.

Ιωσήφ Αποσπόρης

"Ικανότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας", Ιούλιος 2014


Συνδεθείτε μαζί μας!

© Copyright Believe in You. All Rights Reserved.