ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Αλλάξτε τη ζωή σας μέσα σε 23 μέρες!

 

Ένα δομημένο, πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε 10 βασικές δεξιότητες ζωής.

 • Με την σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης Εύη Ξυραφά

 • Online παρακολούθηση μέσω Zoom

 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ 257€ έως 30/6

 • Διάρκεια 08/09/21 - 30/09/21

Μετά από 8 κύκλους στην Αθήνα, έναν στη Θεσσαλονίκη και δυο επιτυχημένους online κύκλους, το Life Skills Bootcamp επιστρέφει αυτόν τον Σεπτέμβριο.

 

Στο σχολείο, στο Πανεπιστήμιο, σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, διδασκόμαστε τα πάντα εκτός από τα πιο σημαντικά: Τις δεξιότητες ζωής που μας χρειάζονται για να είμαστε ευτυχισμένοι προσωπικά και επαγγελματικά!

 

Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει το Life Skills Bootcamp: ένα πλήρες, δομημένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης γύρω από 10 δεξιότητες ζωής που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή σας!

 

Θέλετε να ανελιχθείτε επαγγελματικά; Θέλετε να καταπολεμήσετε το άγχος; Θέλετε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας; Θέλετε να επικοινωνείτε ουσιαστικότερα;

 

Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, το πρόγραμμα Life Skills Bootcamp έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει όλα τα εφόδια για να τον πετύχετε και να αλλάξετε τη ζωή σας μέσα σε 23 μέρες, χωρίς να σκοντάφτετε σε εσωτερικά εμπόδια!

 

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που ισχύουν για τους καλοκαιρινούς μήνες και κλείστε από τώρα τη θέση σας.

ΟΙ ΔΕΚΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΖΩΗΣ

Οι δέκα δεξιότητες που, αν κατακτήσετε, θα χαράξετε το δρόμο προς την προσωπική σας επιτυχία, όπως εσείς τη μεταφράζετε!

 

Αντίθετα με τις λανθασμένες απόψεις που επικρατούν, όλες αυτές οι δεξιότητες είναι απολύτως διδάξιμες και καλλιεργήσιμες σε κάθε ηλικία, αρκεί βέβαια να το αποφασίσετε.

 

Ξεχάστε, λοιπόν, τη νοοτροπία του «το έχω» ή «δεν το έχω» και μάθετε πώς «Θα το έχετε»! Το μόνο που χρειάζεται πραγματικά να «έχετε» είναι η διάθεση για μάθηση, καθώς το πρόγραμμα σας παρέχει όλη τη γνώση και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε.

Θετική Σκέψη

Αυτοπεποίθηση

Διαχείριση Άγχους

Συναισθηματική

Νοημοσύνη

Επικοινωνία

Γλώσσα Σώματος

Διεκδικητικότητα

Διαπραγματεύσεις

Στοχοθεσία

Διαχείριση Χρόνου


Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Σεπτέμβριο επιστρέφουμε με ανανεωμένη διάθεση και κλείνουμε ραντεβού με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

 • 08-09

  ΣΕΠΤ

  18:30-21:00

  Θετική σκέψη

  Αυτοπεποίθηση

  Διαχείριση άγχους

 • 15-16

  ΣΕΠΤ

  18:30-21:00

  Συναισθηματική Νοημοσύνη

  Επικοινωνία

  Γλώσσα σώματος

 • 22-23

  ΣΕΠΤ

  18:30-21:00

  Διεκδικητικότητα

  Διαπραγματεύσεις

 • 29-30

  ΣΕΠΤ

  18:30-21:00

  Στοχοθεσία

  Διαχείριση χρόνου

Το Life Skills Bootcamp έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει πολύπλευρα και σε βάθος όλες τις δεξιότητες ζωής. Με συνδυασμό μεθόδων, με τεχνικές coaching και ασκήσεις, σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει γνώσεις που να είναι πρακτικά εφαρμόσιμες από όλους τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, πραγματοποιείται σε μικρή ομάδα, ώστε να καλύπτει εξατομικευμένα τις ανάγκες όλων των συμμετεχόντων.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Σεμινάρια διάρκειας 20 ωρών με την Εύη Ξυραφά

 • Group coaching

 • Αναλυτικές παρουσιάσεις

 • Πρακτικές ασκήσεις

 • 10 podcasts για τις βασικές δεξιότητες ζωής

 • Το βιβλίο "Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής" της Εύης Ξυραφά, από τις εκδόσεις Διόπτρα

 • Bonus: Life Skills Challenge με 10 μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια για τις 10 δεξιότητες ζωής.

 • Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος

Από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, πλέον έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δικά σας τα εργαλεία ζωής του  Life Skills.

 

Είτε θέλετε να βελτιώσετε την προσωπική, είτε την επαγγελματική σας ζωή, αυτό είναι ένα πρόγραμμα που σας εγγυάται ότι θα το καταφέρετε. Αρκεί βέβαια να είστε αποφασισμένοι να εφαρμόσετε τη γνώση που θα αποκτήσετε. 10 βασικές δεξιότητες-εργαλεία ζωής που θα χρησιμοποιείτε για μια ζωή.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

To Life Skills Bootcamp απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως της ηλικιακής σας ομάδας, φύλου, επαγγέλματος και εκπαιδευτικού υπόβαθρου! Το πρόγραμμα είναι για εσάς αν:

 • Σας ενδιαφέρει η προσωπική σας ανάπτυξη.

 • Βρίσκεστε ενώπιον προσωπικών και επαγγελματικών αλλαγών στη ζωή σας.

 • Θέλετε υποστήριξη και ψυχική και πνευματική ενδυνάμωση.

 • Αναζητάτε κορυφαίας ποιότητας εκπαίδευση για επαγγελματική ανέλιξη.

 • Στοχεύετε στη βελτίωση των προσόντων σας, μέσα από την απόκτηση των βασικών δεξιοτήτων ζωής.

 • Χρειάζεστε καθοδήγηση στην αποσαφήνιση των στόχων σας.

 • Θέλετε να μάθετε πώς να αξιολογείτε και να αξιοποιείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες.

 • Θέλετε να ανακαλύψετε το πλήρες δυναμικό σας.

Το πρόγραμμα Life Skills Bootcamp έχει δημιουργηθεί και διδάσκεται από την Εύη Ξυραφά. Η Εύη Ξυραφά είναι σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης με πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση ενηλίκων. Στο Life Skills Bootcamp εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες βήμα προς βήμα στις 10 δεξιότητες ζωής, τις οποίες αποτυπώνει και στο βιβλίο της «Θέλω-Πιστεύω- Μπορώ, Τα 3 κλειδιά της ζωής» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

 

Με πάθος για την εκπαίδευση, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και με γνήσιο ενδιαφέρον, η Εύη Ξυραφά είναι η κατάλληλη συνοδοιπόρος σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αλλαγής!


Η εμπειρία από προηγούμενες ομάδες


Το  Life Skills Bootcamp, όπως και όλα τα προγράμματα Life Skills Training, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι βιώνουν όχι μόνο μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία, αλλά και ουσιαστικά ωφέλιμη για τη ζωή τους. Σε πολλούς μάλιστα τα αποτελέσματα διαρκούν δια βίου, όπως άλλωστε και οι δεξιότητες ζωής. Δείτε τι δηλώνουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες σε προηγούμενη ομάδα του Life Skills Bootcamp:

«Η συμμετοχή μου στο Life Skills Bootcamp μού χάρισε πολλά και ουσιαστικά οφέλη. Εκπαιδεύτηκα στις δεξιότητες της ζωής μέσα σε ένα ζωντανό, δραστήριο και αλληλεπιδραστικό περιβάλλον αξιόλογων ανθρώπων. Ανακάλυψα δυνατότητες, ευκαιρίες και σχεδίασα τρόπους δράσης, αφού κατανόησα στην πράξη τι σημαίνουν οι δεξιότητες ζωής: η σημασία του να μπορώ να αποκωδικοποιώ τα μηνύματα των συνομιλητών μου, η ανάγκη ν’ αναβαθμίσω την ποιότητα της επικοινωνίας, αντιλήφθηκα την αξία του προγραμματισμού και την ικανότητα της οργάνωσης του χρόνου, του χρήματος. Αναγνώρισα τη σημασία και τις πτυχές της διεκδικητικότητας, καθώς και τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να εγκαταλείψω βλαβερές συνήθειες. Κατάλαβα ποια είναι τα μυστικά της επιτυχημένης αναζήτησης επαγγελματικών ευκαιριών, με βάση τον στόχο μου»

Μαρίνα Σίσκου,  (Life Skills Bootcamp Μαρτίου 2021)

«Το Life skills bootcamp με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους ακούγοντας ενεργητικά. Ακούω προσεκτικά τον συνομιλητή μου και με ενδιαφέρει πλέον να δω και την δική του πλευρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκομίζω εύκολα πληροφορίες από τον συνομιλητή μου και να ανοίγω τους ορίζοντές μου. Η εισηγήτρια μετέδωσε εργαλεία για το πώς θα καταφέρουμε τους στόχους μας τόσο με τις παρουσιάσεις στη διάρκεια των παραδόσεων όσο και με ασκήσεις ατομικές και ομαδικές. Προσωπικά, το κομμάτι του προγράμματος που συνέβαλε περισσότερο στον στόχο μου ήταν οι ασκήσεις και ιδίως οι ομαδικές, που με βοήθησαν να καλλιεργήσω ομαδικό πνεύμα.»

Μαρία Παντελίδου, (Life Skills Bootcamp Μαρτίου 2021)

«Άλλαξα τρόπο σκέψης. Κατάλαβα πως δε θα βρω την ευτυχία και την ηρεμία, αν δεν γνωρίσω πρώτα τον εαυτό μου, αν δεν δουλέψω με εμένα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, είμαι πιο χαρούμενη, δεν είμαι τόσο αναβλητική όπως πριν. Βάζω στόχους και μπορώ να αλλάζω τα συναισθήματα μου.

Η Εύη είναι προσιτή, νιώθεις ασφάλεια να της πεις αυτό που σε απασχολεί, χωρίς να ντρέπεσαι. Με τις σωστές ερωτήσεις σου αλλάζει τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις. Σου δίνει κλειδιά για να ανοίξεις νέες πόρτες στη ζωή σου, που δεν ηξέρες ότι υπήρχαν»

Νάντια Αναγνωστοπούλου, (Life Skills Bootcamp Απριλίου 2021)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS
0
0

Μπορείτε να κατοχυρώσετε τη θέση σας στο Life Skills Bootcamp επιλέγοντας έναν από τους τρεις τρόπους πληρωμής:

 

Α) Πληρωμή εφάπαξ 257 ευρώ,  με έκπτωση 30% από την αρχική τιμή (έως 30/6/21)

Β) 310 ευρώ με πληρωμή σε 2 δόσεις των 165 ευρώ, έως τις 30/6 και 31/7 αντίστοιχα.

Γ) Αρχική τιμή 360 ευρώ με πληρωμή σε 3 δόσεις των 120 ευρώ, έως τις 30/6, 31/7 και 31/8/21 αντίστοιχα.

 

Με την εγγραφή σας αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση στο Life skills challenge και τα 10 podcasts για τις δεξιότητες ζωής, για να ξεκινήσετε άμεσα το ταξίδι της γνώσης.

 

Ήρθε η ώρα ν’ αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες που πάντα ονειρευόσασταν στη ζωή! Κλείστε σήμερα μία θέση στη νέα ομάδα που θα ξεκινήσει στις 8 Σεπτεμβρίου και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για εσάς.

 

Αλλάξτε τη ζωή σας μέσα σε 23 μέρες. Χωρίς φόβο, με πάθος!

ΑΓΟΡΑ


Life Skills Bootcamp

Περιλαμβάνει:

 • Σεμινάρια διάρκειας 20 ωρών με την Εύη Ξυραφά

 • Group coaching

 • Αναλυτικές παρουσιάσεις

 • Πρακτικές ασκήσεις

 • 10 podcasts για τις βασικές δεξιότητες ζωής

 • Το βιβλίο "Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής" της Εύης Ξυραφά, από τις εκδόσεις Διόπτρα

 • Bonus: Life Skills Challenge - 10 μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια για τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής.

 • Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Συνδεθείτε μαζί μας!

© Copyright Believe in You. All Rights Reserved.