ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Αλλάξτε τη ζωή σας μέσα σε 23 μέρες!

 

Ένα δομημένο, πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε 10 βασικές δεξιότητες ζωής.

 • Με την σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης Εύη Ξυραφά

 • Online παρακολούθηση μέσω Zoom

 • Διάρκεια 03/11/21 - 25/11/21

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να είστε μόλις ένα βήμα μακριά από τις αλλαγές που θέλετε να δείτε στη ζωή σας;

 

Μπορεί, με την κατάλληλη εκπαίδευση, η ζωή σας να αλλάξει μόλις σε 23 μέρες; Στο Believe In You, βάλαμε στοίχημα και το κερδίσαμε! Το Life Skills Bootcamp, ένα πλήρες εντατικό πρόγραμμα σε 10 δεξιότητες ζωής, είναι η εξέλιξη του Life Skills Training, του αγαπημένου προγράμματος προσωπικής ανάπτυξης των συμμετεχόντων εδώ και 7 χρόνια και έχει ως στόχο να δώσει σε όσους το παρακολουθήσουν όλες τις γνώσεις, τις πρακτικές και τα εργαλεία, για μια καλύτερη ζωή, προσωπικά και επαγγελματικά.

 

Το πρόγραμμα, λοιπόν, διοργανώνεται ξανά αυτόν το Νοέμβριο και σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της νέας ομάδας για να πετύχετε κάθε σας στόχο, χωρίς να πέφτετε σε εμπόδια και φαύλους κύκλους!

 

Πάμε να μάθουμε περισσότερα;

ΟΙ ΔΕΚΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΖΩΗΣ

Τι σας λείπει για να αποκτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας; Τι θα σας βοηθούσε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα; Μήπως εγκλωβίζεστε συχνά σε αρνητικές σκέψεις; Μήπως εύχεστε να σας ήταν πιο εύκολο να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε; Μήπως θέλετε να μάθετε να επικοινωνείτε τα θέλω και τις ανάγκες σας με τον κατάλληλο τρόπο;

 

Στο Believe In You έχουμε ξεχωρίσει τις 10 εκείνες δεξιότητες που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή κάθε ανθρώπου και το πρόγραμμα Life Skills Bootcamp τις διδάσκει πρακτικά και σε βάθος, ανάλογα με τις ανάγκες, τα θέλω και τους στόχους κάθε συμμετέχοντα. Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές οι δέκα δεξιότητες;

Θετική Σκέψη

Αυτοπεποίθηση

Διαχείριση Άγχους

Συναισθηματική

Νοημοσύνη

Επικοινωνία

Γλώσσα Σώματος

Διεκδικητικότητα

Διαπραγματεύσεις

Στοχοθεσία

Διαχείριση Χρόνου

Αντίθετα με το τι πιστεύουν πολλοί, όλες οι παραπάνω δεξιότητες είναι πλήρως διδάξιμες και καλλιεργήσιμες σε όποια ηλικία ή φάση ζωής κι αν βρίσκεστε, αρκεί βέβαια να το αποφασίσετε.  Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να γυρίσετε πίσω στα “θρανία”, αυτήν τη φορά με στόχο την επιτυχία στη ζωή, όπως εσείς θα την ορίσετε!

Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 • 03-04

  ΝΟΕΜΒΡ.

  18:30-21:00

  Θετική σκέψη

  Αυτοπεποίθηση

  Διαχείριση άγχους

 • 10-11

  ΝΟΕΜΒΡ.

  18:30-21:00

  Συναισθηματική Νοημοσύνη

  Επικοινωνία

  Γλώσσα σώματος

 • 17-18

  ΝΟΕΜΒΡ.

  18:30-21:00

  Διεκδικητικότητα

  Διαπραγματεύσεις

 • 24-25

  ΝΟΕΜΒΡ.

  18:30-21:00

  Στοχοθεσία

  Διαχείριση χρόνου

Το Life Skills Bootcamp είναι ένα πλήρες, δομημένο πρόγραμμα γύρω από τις 10 δεξιότητες ζωής. Από τη σειρά με την οποία διδάσκονται οι δεξιότητες, μέχρι το συνδυασμό μεθόδων μάθησης που έχουν επιλεχθεί από την εισηγήτρια, στόχος είναι να καλύπτει πλήρως, πρακτικά και εξατομικευμένα τις ανάγκες των συμμετεχόντων για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Για αυτόν το λόγο, πέρα από τις συναντήσεις της ομάδας, το πρόγραμμα έχει πλαισιωθεί με επιπλέον υλικό, βιωματικές ασκήσεις, υποστηρικτικό υλικό και διαχρονικά εργαλεία.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Σεμινάρια διάρκειας 20 ωρών με την Εύη Ξυραφά

 • Group coaching

 • Αναλυτικές παρουσιάσεις

 • Πρακτικές ασκήσεις

 • 10 podcasts για τις βασικές δεξιότητες ζωής

 • Το βιβλίο "Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής" της Εύης Ξυραφά, από τις εκδόσεις Διόπτρα

 • Bonus: Life Skills Challenge με 10 μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια για τις 10 δεξιότητες ζωής.

 • Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος

Από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, πλέον έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δικά σας τα εργαλεία ζωής του  Life Skills.

 

Είτε θέλετε να βελτιώσετε την προσωπική, είτε την επαγγελματική σας ζωή, αυτό είναι ένα πρόγραμμα που σας εγγυάται ότι θα το καταφέρετε. Αρκεί βέβαια να είστε αποφασισμένοι να εφαρμόσετε τη γνώση που θα αποκτήσετε. 10 βασικές δεξιότητες-εργαλεία ζωής που θα χρησιμοποιείτε για μια ζωή.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

To Life Skills Bootcamp απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως της ηλικιακής σας ομάδας, φύλου, επαγγέλματος και εκπαιδευτικού υπόβαθρου! Το πρόγραμμα είναι για εσάς αν:

 • Σας ενδιαφέρει η προσωπική σας ανάπτυξη.

 • Βρίσκεστε ενώπιον προσωπικών και επαγγελματικών αλλαγών στη ζωή σας.

 • Θέλετε υποστήριξη και ψυχική και πνευματική ενδυνάμωση.

 • Αναζητάτε κορυφαίας ποιότητας εκπαίδευση για επαγγελματική ανέλιξη.

 • Στοχεύετε στη βελτίωση των προσόντων σας, μέσα από την απόκτηση των βασικών δεξιοτήτων ζωής.

 • Χρειάζεστε καθοδήγηση στην αποσαφήνιση των στόχων σας.

 • Θέλετε να μάθετε πώς να αξιολογείτε και να αξιοποιείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες.

 • Θέλετε να ανακαλύψετε το πλήρες δυναμικό σας.

Δημιουργός και εισηγήτρια του προγράμματος είναι η Εύη Ξυραφά. Η Εύη  είναι σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης με πάθος για την εκπαίδευση, προσωπικό ενδιαφέρον για τους μάθητές της και πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας. Στη διάρκεια του προγράμματος, εμβαθύνει πρακτικά και βήμα προς βήμα στις 10 δεξιότητες ζωής, τις οποίες αποτυπώνει και στο βιβλίο της «Θέλω-Πιστεύω- Μπορώ, Τα 3 κλειδιά της ζωής» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.


Η εμπειρία από προηγούμενες ομάδες


Πάρτε μία γεύση από την εμπειρία των συμμετεχόντων σε προηγούμενους κύκλους του προγράμματος, αλλά και τι οφέλη οι ίδιοι αποκόμισαν για τη ζωή τους:

«Η συμμετοχή μου στο Life Skills Bootcamp μού χάρισε πολλά και ουσιαστικά οφέλη. Εκπαιδεύτηκα στις δεξιότητες της ζωής μέσα σε ένα ζωντανό, δραστήριο και αλληλεπιδραστικό περιβάλλον αξιόλογων ανθρώπων. Ανακάλυψα δυνατότητες, ευκαιρίες και σχεδίασα τρόπους δράσης, αφού κατανόησα στην πράξη τι σημαίνουν οι δεξιότητες ζωής: η σημασία του να μπορώ να αποκωδικοποιώ τα μηνύματα των συνομιλητών μου, η ανάγκη ν’ αναβαθμίσω την ποιότητα της επικοινωνίας, αντιλήφθηκα την αξία του προγραμματισμού και την ικανότητα της οργάνωσης του χρόνου, του χρήματος. Αναγνώρισα τη σημασία και τις πτυχές της διεκδικητικότητας, καθώς και τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να εγκαταλείψω βλαβερές συνήθειες. Κατάλαβα ποια είναι τα μυστικά της επιτυχημένης αναζήτησης επαγγελματικών ευκαιριών, με βάση τον στόχο μου»

Μαρίνα Σίσκου,  (Life Skills Bootcamp Μαρτίου 2021)

«Το Life skills bootcamp με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους ακούγοντας ενεργητικά. Ακούω προσεκτικά τον συνομιλητή μου και με ενδιαφέρει πλέον να δω και την δική του πλευρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκομίζω εύκολα πληροφορίες από τον συνομιλητή μου και να ανοίγω τους ορίζοντές μου. Η εισηγήτρια μετέδωσε εργαλεία για το πώς θα καταφέρουμε τους στόχους μας τόσο με τις παρουσιάσεις στη διάρκεια των παραδόσεων όσο και με ασκήσεις ατομικές και ομαδικές. Προσωπικά, το κομμάτι του προγράμματος που συνέβαλε περισσότερο στον στόχο μου ήταν οι ασκήσεις και ιδίως οι ομαδικές, που με βοήθησαν να καλλιεργήσω ομαδικό πνεύμα.»

Μαρία Παντελίδου, (Life Skills Bootcamp Μαρτίου 2021)

«Άλλαξα τρόπο σκέψης. Κατάλαβα πως δε θα βρω την ευτυχία και την ηρεμία, αν δεν γνωρίσω πρώτα τον εαυτό μου, αν δεν δουλέψω με εμένα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, είμαι πιο χαρούμενη, δεν είμαι τόσο αναβλητική όπως πριν. Βάζω στόχους και μπορώ να αλλάζω τα συναισθήματα μου.

Η Εύη είναι προσιτή, νιώθεις ασφάλεια να της πεις αυτό που σε απασχολεί, χωρίς να ντρέπεσαι. Με τις σωστές ερωτήσεις σου αλλάζει τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις. Σου δίνει κλειδιά για να ανοίξεις νέες πόρτες στη ζωή σου, που δεν ηξέρες ότι υπήρχαν»

Νάντια Αναγνωστοπούλου, (Life Skills Bootcamp Απριλίου 2021)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπορείτε να κατοχυρώσετε τη θέση σας στο Life Skills Bootcamp με 310 ευρώ με πληρωμή σε 2 δόσεις των 155 ευρώ, έως τις 30/10 και 15/11 αντίστοιχα.

 

Με την εγγραφή σας αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση στο Life skills challenge και τα 10 podcasts για τις δεξιότητες ζωής, για να ξεκινήσετε άμεσα το ταξίδι της γνώσης.

 

Η πληρωμή γίνεται είτε:

 • με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
 • μέσω Paypal
 • με κατάθεση στην τράπεζα (θα λάβετε στο email σας οδηγίες πληρωμής)

Ήρθε η ώρα ν’ αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες που πάντα ονειρευόσασταν στη ζωή! Κλείστε σήμερα μία θέση στη νέα ομάδα που θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για εσάς.

 

Αλλάξτε τη ζωή σας μέσα σε 23 μέρες. Χωρίς φόβο, με πάθος!

ΑΓΟΡΑ


Life Skills Bootcamp

Περιλαμβάνει:

 • Σεμινάρια διάρκειας 20 ωρών με την Εύη Ξυραφά

 • Group coaching

 • Αναλυτικές παρουσιάσεις

 • Πρακτικές ασκήσεις

 • 10 podcasts για τις βασικές δεξιότητες ζωής

 • Το βιβλίο "Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής" της Εύης Ξυραφά, από τις εκδόσεις Διόπτρα

 • Bonus: Life Skills Challenge - 10 μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια για τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής.

 • Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Συνδεθείτε μαζί μας!

© Copyright Believe in You. All Rights Reserved.