Δωρεάν σεμινάριο: Πώς το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Publication Date: Sept. 2, 2016, 6:22 p.m.

 

Το flowmagazine.gr γιορτάζει τα 6 του χρόνια σε μια μοναδική βραδιά. Για να ευχαριστήσει όλους εσάς - φίλους, αναγνώστες, πελάτες και συνεργάτες- που το αγαπήσατε και στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια, διοργανώνει το 25ο δωρεάν σεμινάριο της δράσης Believe In You για να το γιορτάσει μαζί σας. Οι εισηγητές Εύη Ξυραφά και Κώστας Σημάτος θα διηγηθούν ζωντανά πώς ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα βήμα βήμα. Μέσα από 2 πραγματικά case studies επιχειρήσεων που υλοποιήθηκαν στην Ελλάδα, θα δούμε τα σημεία-κλειδιά που οδηγούν στην επιτυχία. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο χώρο της Office Plus στην Άνω Γλυφάδα.

 

Το Believe In You, η δράση κοινωνικού χαρακτήρα του flowmagazine.gr, δίνει ραντεβού μαζί σας στο πιο αντιπροσωπευτικό σεμινάριο από τη δημιουργία του. Έχοντας εξαρχής ως όραμά του να βοηθήσει τους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, έχει υλοποιήσει μέχρι στιγμής 24 δωρεάν σεμινάρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης στην Ελλάδα.  Τώρα, σας προσκαλεί την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στο 25ο δωρεάν σεμινάριο με τίτλο  “Πώς το όνειρο γίνεται πραγματικότητα”. Ένα σεμινάριο - γιορτή για τα 6 χρόνια λειτουργίας του flowmagazine.gr, στο οποίο οι εισηγητές θα μοιραστούν τα μυστικά επιτυχίας μιας επιχείρησης μέσα από πραγματικά case studies.

 

Ένα σεμινάριο επιχειρηματικότητας

 

Η επιχειρηματικότητα είναι μια διέξοδος στην οποία στρέφονται όλο και περισσότεροι Έλληνες με στόχο να αξιοποιήσουν το πλήρες δυναμικό τους. Είναι σημαντικό λοιπόν, να ενθαρρύνουμε την ελπίδα, την αισιοδοξία και την πίστη στους νέους να στραφούν στην επιχειρηματικότητα από επιλογή και όχι από ανάγκη. Γιατί πραγματικά μπορεί κάποιος να πετύχει επιχειρηματικά, αρκεί να έχει ένα όραμα, ακλόνητη πίστη και θέληση και να καταβάλλει συνειδητή προσπάθεια για να το υλοποιήσει.

 

Το πώς «το όνειρο μεταφράζεται σε όραμα και στη συνέχεια σε εφικτούς στόχους» θα μας διηγηθούν οι εισηγητές του σεμιναρίου μέσα από την εμπειρία τους. Ο κος Κώστας Σημάτος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Εκπαιδευτής Ανθρώπινου Δυναμικού και η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια σε θέματα HR και επικοινωνίας θα μοιραστούν μαζί μας μαθήματα ζωής και επιχειρηματικότητας. Θα διηγηθούν ζωντανά 2 case studies επιχειρήσεων που υλοποιήθηκαν στην Ελλάδα, από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα.

 

Προβάλλοντας συστηματικά τη θετική στάση ζωής στην Ελλάδα

 

Η κα. Ξυραφά θα διηγηθεί την ιστορία της δημιουργίας του flowmagazine.gr, ενός ηλεκτρονικού περιοδικού με φιλοσοφία να προβάλλει τη θετική στάση ζωής μέσα από όλους τους τομείς. Πάθος, καινοτομία, ομαδική συνεργασία και διάθεση για κοινωνική προσφορά είναι οι άξονες στους οποίους στηρίχθηκε το περιοδικό, από τη δημιουργία του μέχρι και σήμερα. Προσφέροντας ποιοτική αρθρογραφία με πρωτότυπο περιεχόμενο από τους 4 τομείς που βελτιώνουν τη ζωή μας, έχτισε τη σχέση του με τους αναγνώστες του στη βάση εμπιστοσύνης 6 ολόκληρα χρόνια. Το πώς δημιουργείται ένα μέσο επικοινωνίας σε συνθήκες άκρατου ανταγωνισμού στην Ελλάδα, θα μας διηγηθεί η κα. Ξυραφά μέσα από την εμπειρία του flowmagazine.gr.

 

Κύκλοι κρουστών στην Ελλάδα – Μια πρωτοποριακή μέθοδος εκπαίδευσης

 

Ο κος. Κώστας Σημάτος με τη σειρά του, θα διηγηθεί την ιστορία των κύκλων κρουστών στην Ελλάδα. Αν δεν γνωρίζετε τι είναι οι κύκλοι κρουστών,  είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να το μάθετε. Ακόμα περισσότερο να ζήσετε την εμπειρία...

 

Μία παρουσίαση και συζήτηση για την πορεία από τη σύλληψη μιας ιδέας, έως την μετατροπή της σε καριέρα και πηγή εισοδήματος. Μία επιτυχημένη πορεία 20 χρόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό που μπορεί να δώσει χρήσιμα συμπεράσματα σε όσους θέλουν να χαράξουν την δική τους επαγγελματική πορεία.  Μέσα από την ανάλυση των βημάτων που χρειάστηκε να γίνουν, θα αναφερθούμε στους φόβους, παγίδες, δυσκολίες, ευκαιρίες και την τελική καταξίωση, σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό και ασταθές περιβάλλον που περνά από την εποχή της «αφθονίας» έως και την σημερινή «κρίση».

 

Ακόμα, σε αυτό το σεμινάριο θα δούμε πως μπορούμε να θέτουμε στόχους και πώς να τους πετυχαίνουμε, αντιμετωπίζοντας όλες τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στην πορεία προς την κατάκτησή τους.

Χορηγός του σεμιναρίου η εταιρεία Office Plus Business Center. Ένας χώρος στον οποίο χτίζουν τις βάσεις τους νέες επιτυχημένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Λειτουργώντας ως το πρώτο coworking space στα νότια προάστια, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης. Από ενοικίαση φορολογικών εδρών, μέχρι δημιουργία virtual offices σε 150 χώρες του εξωτερικού, οι υπηρεσίες που προσφέρει μετατρέπουν τη διαχείριση του γραφείου σας σε «παιχνιδάκι».

 

Σημαντικές Πληροφορίες

 

Τόπος διεξαγωγής: Office Plus Business Center (Γούναρη 78, Άνω Γλυφάδα)

Ώρες διεξαγωγής: 18:00-21:00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2106128281 και 6974781051.

 

Καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyou20

 

Για όσους από εσάς εξακολουθούν να φλερτάρουν με την ιδέα της επιχειρηματικότητας, αλλά δεν τολμάνε να κάνουν το πρώτο βήμα, θα είναι το ιδανικό σεμινάριο. Ίσως σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε. Σίγουρα θα δώσει έμπνευση και ελπίδα ότι ένα καλύτερο μέλλον για τον καθένα προσωπικά και για τη χώρα μας συνολικά, είναι εφικτό! Μην το χάσετε!!!

← Previous Next →
comments powered byDisqus
 • Related Events

 • Program

  A brief summary of some seminars have already taken place. Here you will be informed of the next events, so you can promptly declare participation.

 • Categories

 • Positive Thinking
 • Self Confidence
 • Communication
 • Work
 • Goal Setting
 •  
 • Evi Xyrafa

  Personal Development Consultant

   

  Believe In You is a concept in which I deeply and truly believe. As a personal development consultant I created this blog to share what little and big secrets I know to make your life happier and to help you chase your dreams. We will have an open communication through the articles I publish, your comments and e mails and of course the Believe In You activities. I will be glad to stand beside you in your constant effort to improve your personal and professional life.

   

 • Address

  Kykladon 8-10, Chalandri
  Phone: 2106128281

  Mobile: 6974781051


  Email: info@believeinyou.gr
  Website: http://www.believeinyou.gr/
  Facebook Rss

  Leave a Message