Τι ρόλο παίζει η αυτοπεποίθηση στο φλερτ;

Publication Date: June 4, 2015, 4:47 p.m.

 

Η  αυτοπεποίθηση είναι το Α και το Ω θα λέγαμε για να έχουμε μια υπέροχη δημιουργική ζωή. Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου και τον αγαπάς αυτό φαίνεται και το εκπέμπει η αύρα σου.

 

Άλλωστε οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση πάντα προκαλούν τον θαυμασμό και γοητεύουν τον άλλο. Είναι ο πιο ισχυρός σύμμαχος για να φλερτάρουμε και να γνωρίσουμε τον έρωτα.

 

Έχοντας πίστη στον εαυτό μας και αγαπώντας τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό μας, μπορούμε τόσο φυσικά να προσεγγίσουμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει χωρίς άγχος ή φόβο απόρριψης. Γίνεται ένα παιχνίδι και ανταλλάσσουμε όμορφα λόγια με αίσθηση χιούμορ.

 

Βέβαια υπάρχουν κάποιοι που δεν τα καταφέρνουμε πολύ καλά στο φλερτ, γι’ αυτό υπάρχουν τρικ να κρύψουμε την χαμηλή αυτοεκτίμηση.

 

Δείξτε τα δυνατά σας σημεία, το χιούμορ σας, την ευφράδεια του λόγου σας, μοιραστείτε τις γνώσεις σας ή μιλήστε για τα χόμπι σας, για τη φιλοσοφία της ζωής σας, χαμογελάστε και εν τέλει να δείχνετε την αμηχανία σας, γιατί φανερώνει κάτι αυθεντικό. Δηλαδή όταν θέλετε να φλερτάρετε φανερώστε κάτι από εσάς. Αυτό είναι το στοιχείο που θα πετύχει ή αν αποτύχει θα είστε περήφανοι, γιατί κερδίσατε ένα βήμα πιο κοντά στην αυτοπεποίθηση και στη σιγουριά του «νιώθω ορατός και φλερτάρω».

 

Όσοι θέλουν να καλλιεργήσουν αυτοπεποίθηση στο φλερτ, μπορούν να έρθουν στο νέο σεμινάριο του Believe In You με θέμα «Πώς να πουλάτε τον εαυτό σας» που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας.

 

Οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν πολύτιμα εργαλεία για να μπορούν να εστιάσουν στα δυνατά τους σημεία και να «πουλάνε» τον εαυτό τους αποτελεσματικά. Για δηλώσεις συμμετοχής και το πλήρες πρόγραμμα σεμιναρίων δείτε το λινκ:

http://www.flowmagazine.gr/article/view/ikanotites_epituxias_neo_programma_seminarion_apo_to_believe_in_you/category/personal_development

 

Ρία Βασιλείου

← Previous Next →
comments powered byDisqus
 • Related Events

 • Articles

  Selected articles will be useful to everyone. Regarding issues that we all face daily. My intention through these articles is to understand that there are solutions, as long as you look for in an appropriate manner.

 • Categories

 • Positive Thinking
 • Self Confidence
 • Communication
 • Work
 • Goal Setting
 •  
 • Evi Xyrafa

  Personal Development Consultant

   

  Believe In You is a concept in which I deeply and truly believe. As a personal development consultant I created this blog to share what little and big secrets I know to make your life happier and to help you chase your dreams. We will have an open communication through the articles I publish, your comments and e mails and of course the Believe In You activities. I will be glad to stand beside you in your constant effort to improve your personal and professional life.

   

 • Address

  Kykladon 8-10, Chalandri
  Phone: 2106128281

  Mobile: 6974781051


  Email: info@believeinyou.gr
  Website: http://www.believeinyou.gr/
  Facebook Rss

  Leave a Message